Home

Er brandt een vuur in ons

Verwarmen - koken - genieten met pellets

De Häussler pellet barbecue

Snel en lekker eten? De Häussler pellet barbecue is een eenvoudigere en snellere manier om op een mooie zomeravond te barbecueën. Zo kun je met de Häussler pellet barbecue niet alleen grillen maar ook groenten wokken of vlees aan het spit bereiden. Als het daarop aankomt, zit je met deze barbecue gebakken. Met de Häussler Pellet Barbecue wordt het wel heel eenvoudig om de heerlijkste kippetjes, hamburgers en spiesjes binnen no-time op tafel te zetten. Geniet lekker van het weer en je tuin terwijl de barbecue het werk uit handen neemt.

Werking van onze Häussler pellet barbecue

Dankzij de eenvoudige werking van onze pellet barbecue kan je al binnen 10 minuten heerlijk barbecueën! De barbecue is gebruiksklaar in slechts 4 eenvoudige stappen:

  • Neem de grillplaat, het glazen omhulsel en de trechterbuis af van de barbecue
  • Vul met houtpellets
  • Leg een aanmaakblokje op de pellets en steek aan
  • Plaats de trechterbuis, het glazen omhulsel en de grillplaat terug op de barbecue

Klaar! Na 10 minuten kan je al beginnen met bakken en grillen. De onderdelen zijn na gebruik bovendien eenvoudig te reinigen.

 Voordelen van een Häussler pellet barbecue

  •   Geen rookontwikkeling: geen prikkende ogen bij je gasten
  •   3u bakplezier met 9kg pellets: zeer zuinig in verbruik
  •   Geen contact van het vuur met het voedsel: veel gezonder bakken, geen verbrand vlees meer

 Niet alleen is het gemakkelijk om te gebruiken, de barbecue heeft ook een luxueus en stijlvol design.

Daarbij is de pellet barbecue gemakkelijk te reinigen. Je hoeft ook niet zoveel brandstof meer te verspillen. Hij is preciezer afstelbaar voor temperatuur en beschikt over meerdere temperatuurzones. Je barbecue kan bovendien ook dienst doen als sfeerverlichting. 

Je bent minder bezig met je barbecue waardoor meer tijd om bij je bezoek aan tafel te zitten. Je maakt je ook minder vuil met vet vlekken of dergelijke. Nadat je klaar bent met bakken haal je de grillplaat van de barbecue af en transformeer hem in een stijlvolle sfeerverlichting. 

                                          Ik wil er één