Home

Er brandt een vuur in ons

Pelletkachels - Houtkachels - CV-ketels met pellets

Nieuws

Onderhoud pelletkachel Ravelli, Haas & Sohn, Superior en Edilkamin

Onderhoud pelletkachel Ravelli, Haas & Sohn, Superior en Edilkamin

Zoek je een verdeler voor het onderhoud van een pelletkachel van Ravelli, Haas & Sohn, Superior of Edilkamin? Dan kunnen wij jou zeker helpen. Wij hebben een jarenlange expertise opgebouwd met deze merken in samenwerking en vertrouwen met de importeurs.

We kunnen vlot de nodige wisselstukken bekomen zodat herstellingen met originele wisselstukken uitgevoerd worden.

Wij kunnen je dan ook op een professionele manier helpen met het onderhoud en herstellingen van een pelletkachel van deze merken:

pellet bbq, pellet barbecue, barbecue met pellets

Nieuwe trend in BBQ-land: grillen met pellets

E Tecnics lanceerde dit voorjaar een volledig nieuw pelletoutdoorgamma van het Duitse merk Häussler. De Häussler Pelletgrill werkt op pellets (zonder elektriciteit), is na 10 minuten gebruiksklaar, rookvrij en biedt een wondermooie vlam. De Pelletgrill zorgt voor een gezonde en ecologische manier van grillen, en geeft geen rook- of reukhinder naar de buren. (buurman-proof). Ideaal zowel voor topchefs en foodies, als voor mensen met weinig bbq-ervaring.

pelletautomaat Roeselare

Eerste Ecopower-pelletautomaat bij E Tecnics in Roeselare

E Tecnics is specialist in pelletkachels en pelletketels. We beseffen dat de kwaliteit van de pellets heel belangrijk is voor een correcte werking van de pelletkachels. Maar wat als je je pelletvoorraad vergat bij te vullen? Of als op die mooie nazomerdag een onverwacht koude avond volgt?