Virtuele winkel
Visie

Visie

De pelletwinkel - E Tecnics zorgt er voor dat particulieren en kleine bedrijven zich vandaag en morgen betaalbaar kunnen verwarmen door het gebruik van voornamelijk houtpellets als brandstof.

We zijn bekommerd om de toekomst van onze kinderen, en geven oplossingen om te verwarmen, te koken en tegelijk te kunnen genieten .

Onze producten en diensten, met de focus op pellets, helpen onze klanten om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en te helpen om ambitieuze klimaatdoelstellingen te ondersteunen.

Een correct, eerlijk advies en een stipte uitvoering dragen er toe bij dat we ook van jouw leefomgeving een gezellige warme thuis maken.

Onze realisaties

De rode loper

Wij ontvangen je graag in onze ruime showroom te Roeselare. Je kan er heel wat opstellingen zien van pelletkachels, houtkachels, CV-ketels met pellets, pellet barbecues en toebehoren.

Wil je de warmte van pellets in het echt aanvoelen of kennis maken met de nieuwste trends op de pelletgrills of Kamado grills?

Wij adviseren jou met plezier om de juiste keuze te maken.  Van zodra dit weer mag staat een verse kop koffie of een frisse pint klaar om je bezoek heel aangenaam te laten verlopen. 

Wist je dat je ook pellets kan afhalen wanneer de winkel gesloten is? We beschikken immers over een handige pelletautomaat.

Op zoek naar de kortste weg  om iets te bestellen? Je 24h/24h terecht :  online pelletwinkel 

Virtuele winkel

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De pelletwinkel 

Wij maken gebruik van cookies

De website van ETecnics maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie